ALUMINIUMDÖRRAR & ENTRÉPARTIER

I vårt sortiment finner du både isolerade och oisolerade aluminiumdörrar och entrépartier. Tack vare våra systems flexibilitet kan vi erbjuda unika lösningar utifrån dina behov.

Samtliga våra system är tillverkade i vår egna fabrik med Schüco's världsledande profilsystem och kommer i olika alternativ för u-värden, inbrotts- och brandklasser. Våra dörrar och partier levereras i valfri RAL/NCS kulör alternativt i anodiserat utförande.

Alla våra system monteras med egna certifierade montörer vilket borgar för hög kvalitet och ett väl utfört arbete.


Aluminiumfönster

Om du vill minska din energiförbrukning kan det vara bra att börja med att se över dina fönster. Proglas effektiva fönster kan sänka dina kostnader avsevärt. Våra aluminiumfönster kan levereras med olika u-värden, i olika inbrottsklasser och givetvis kan du välja från ett stort urval av beslag, handtag, ytbehandlingar och färger. Allt efter dina önskemål. Du kan montera dina fönster själv eller låta Proglas egna certifierade montörer utföra arbetet.


FASADER

Vi tycker om aluminium. Det är snyggt, hållbart, underhållsfritt och har en lång livslängd. Därför är det det perfekta materialet när det kommer till fasader på byggnader. Med värmeisolerade fasader får du en fasad som kommer att hålla länge. Givetvis levererar vi oisolerade fasadsystem för invändigt bruk. 

Tillverkningen av våra fasadsystem sker i egen fabrik och är högteknologisk och effektiv. Vi använder Schüco's världsledande system som garanterar absolut bästa kvalitet. Våra system har låga u-värden och även när material som ger de bästa isoleringsegenskaperna används är designmöjligheterna obegränsade. 


LYFTSKJUT- och vikpartier

Med välisolerade lyftskjut- och vikpartier i aluminium öppnar du upp nya möjligheter. Inne blir enkelt och snabbt ett med utsidan. Tack vare aluminiumets stabilitet är det möjligt att med smala profiler konstruera stora partier med maximalt ljusinsläpp. 

Vi erbjuder också oisolerade alternativ för exempel invändigt bruk eller enklare uterum. Systemen har samma stilrena design som de isolerade alternativen.


STÅLPARTIER

Stål och glas skapar förutsättningar för oändliga konstruktions- och designlösningar. Proglas erbjuder kompletta lösningar inom fasadinglasningar, dörrpartier, entréer, branddörrar, glastak och aluminiumfönster. Vi täcker hela processen från idé till slutmonterade produkter.

Självfallet utför vi även service och justering av befintliga partier för optimal funktion och säkerhet.