P-huset på Södra Ågatan i Mölndal är färdigt

P-huset på Södra Ågatan i Mölndal är färdigt

Nu är P-huset på Södra Ågatan 8-10 i Mölndal färdigt. Proglas har på uppdrag av Tuve Bygg AB levererat totalt 2650 kvm fasadyta. Produkten vi använt är Pilkington Profilit K25 wave. 

Fönsterpartier och dörrar till Estrad

Flodén Byggnads AB har under hösten och vintern uppfört en tillbyggnation av Estrad, idrotts- och eventarenan i Alingsås. Där Proglas levererade samtliga fönsterpartier och dörrar.

PROGLAS_ESTRAD FASAD_2018-9921.jpg

PROGLAS FÖRÄNDRAR OCH FÖRSTÄRKER.

Proglas förändrar och säljer av delar av sin verksamhet för att bli ännu starkare och tydligare
i sitt erbjudande. Den 1 dec 2017 tog Ryds glas över vår glasmästeriverksamhet och bilglas i
Alingsås, Vårgårda och Uddevalla. Det här är en strategisk förflyttning i vår strävan efter att bli
en av västsveriges bästa metallparti, inredningsglas och uterumsleverantörer.

Det gamla Auktionsverket i centrala Göteborg

I det gamla Auktionsverket från 1892 i centrala Göteborg har Proglas på uppdrag av BRA Bygg AB levererat glastak över innergård och uteservering samt brandpartier och kopparklädd dörr.

Nääs fabrikers nya badhus

Proglas har i sommar haft glädjen att leverera glastak, lyftskjutpartier samt vikpartier till Flodéns Byggnads AB och deras byggnation av Nääs fabrikers nya badhus.

Tuve Bygg lägger order på Proglas

Tuve Bygg lägger order på Proglas

Proglas har fått en order på glasning av ett nytt parkeringshus som Tuve Bygg uppför på uppdrag av Västfastigheter. Det nya parkeringshuset kommer att ligga på Södra Ågatan i Mölndal och skall ge runt 330 nya parkeringsplatser åt Mölndals sjukhus. Proglas levererar en estetiskt tilltalade Profilitfasad samt dörrar och fönster. Projektet kommer att färdigställas under hösten 2017.

Nu välkomnar vi fler medarbetare

Nu är vi glada igen. På grund av ökad orderingång nyanställer vi fem nya medarbetare på Schüco och våra altaninglasningar. Samtliga nya ansikten kommer att arbeta i fabriken i Mariestad.

GLAD SOMMAR

GLAD SOMMAR

Vi vill önska alla våra kunder och medarbetare en underbar sommar och samtidigt passa på att informera om att vi har sommarstängt enligt nedan:

Proglas Glasmästeri i Alingsås och vårgårda och Proglas Fasad AB stänger för semester v 28-30.
Proglas produktion stänger för semester v 29-31.

Proglas levererar till Sveriges modernaste ridsportanläggning

Proglas levererar till Sveriges modernaste ridsportanläggning

Novab, en av Sveriges ledande lantbruksentreprenörer har uppfört Sveriges modernaste ridsportanläggning, Smedstad Ridsportcenter i Linköping. Proglas är stolt leverantör av samtliga 325 högisolerade aluminiumfönster (Schüco system AWS 70.HI med 3-glas). Något som bidrog till att Smedstad Ridsportcenter fick ta emot Lövsta Future Challenges hållbarhetspris 2017.

Härryda Kommun väljer Proglas

Idag är vi glada. Härryda kommun meddelade att Proglas numera är deras valda partner för glasmästeriarbeten fram till 2021. Avtalet fick vi genom en kommunal upphandling enligt LOU (Lagen om offentlig upphandling).