Nääs fabrikers nya badhus

Proglas har i sommar haft glädjen att leverera glastak, lyftskjutpartier samt vikpartier till Flodéns Byggnads AB och deras byggnation av Nääs fabrikers nya badhus.

Tuve Bygg lägger order på Proglas

Tuve Bygg lägger order på Proglas

Proglas har fått en order på glasning av ett nytt parkeringshus som Tuve Bygg uppför på uppdrag av Västfastigheter. Det nya parkeringshuset kommer att ligga på Södra Ågatan i Mölndal och skall ge runt 330 nya parkeringsplatser åt Mölndals sjukhus. Proglas levererar en estetiskt tilltalade Profilitfasad samt dörrar och fönster. Projektet kommer att färdigställas under hösten 2017.

Nu välkomnar vi fler medarbetare

Nu är vi glada igen. På grund av ökad orderingång nyanställer vi fem nya medarbetare på Schüco och våra altaninglasningar. Samtliga nya ansikten kommer att arbeta i fabriken i Mariestad.

GLAD SOMMAR

GLAD SOMMAR

Vi vill önska alla våra kunder och medarbetare en underbar sommar och samtidigt passa på att informera om att vi har sommarstängt enligt nedan:

Proglas Glasmästeri i Alingsås och vårgårda och Proglas Fasad AB stänger för semester v 28-30.
Proglas produktion stänger för semester v 29-31.

Proglas levererar till Sveriges modernaste ridsportanläggning

Proglas levererar till Sveriges modernaste ridsportanläggning

Novab, en av Sveriges ledande lantbruksentreprenörer har uppfört Sveriges modernaste ridsportanläggning, Smedstad Ridsportcenter i Linköping. Proglas är stolt leverantör av samtliga 325 högisolerade aluminiumfönster (Schüco system AWS 70.HI med 3-glas). Något som bidrog till att Smedstad Ridsportcenter fick ta emot Lövsta Future Challenges hållbarhetspris 2017.

Härryda Kommun väljer Proglas

Idag är vi glada. Härryda kommun meddelade att Proglas numera är deras valda partner för glasmästeriarbeten fram till 2021. Avtalet fick vi genom en kommunal upphandling enligt LOU (Lagen om offentlig upphandling).

Vi ställer ut på Bomässan i Mariestad

Vi ställer ut på Bomässan i Mariestad

Välkommen till Bomässan Mariestad den 24-26 februari. Här visar vi hela vårt sortiment av skjutdörrar; allt från enkelglas till fullisolerade partier för yttervägg. Vi har även premiärvisning av vår nya isolerglasprofil samt en ny smart vädringslucka. Och som grädde på moset får du 10% mässrabatt på ditt köp om du beställer innan 31 mars.  Hoppas vi ses där!

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR

 I år skänker vi en julgåva till Sjöräddningssällskapet och bidrar till att de kan fortsätta med det viktigaste av allt – att rädda liv. Följ Sjöräddningssällskapets arbete på sjoraddning.se

Välkommer till vår nya hemsida!

Proglas hemsida har fått ett ansiktslyft och vår förhoppning är att du som kund lättare och snabbare ska hitta det du söker. Om du har några frågor eller behöver hjälp med något så kan du alltid nå oss via e-post eller telefon som du hittar under Kontakt. Mycket nöje!

Tingsrätten i alingsås!

Nya glasväggar för Tingsrätten i Alingsås.

Nu har vi slutfört arbetet i Alingsås Tingsrätt där vi har levererat bland annat en säkerhetsvägg av glas och sekretessglas.